keskiviikko 2. lokakuuta 2013

En vecka efter operationen

Igår kväll kunde man inte tro detta men nu är det i alla fall så att vi är HEMMA.  Princessan mådde inte så bra igår. Hon kastade upp några gånger och hade jätte ont i magen. Natten gick ända bra men de fick sätta extra dropp eftersom hon egentligen inte åt eller drack någonting. I morse såg hon ganska medtagen ut så inte kunde man tro att vi skulle få sitta hemma vid brasan ikväll och njuta. Vi kom dock till den slutsatsen att "mammas hemgjorda mat" nog är den bästa  boten till detta. Så nu skall det minsann kokas och bakas efter princessans önskemål.

Idag har man äntligen avslutat antibiotikan  som nu getts intravenöst i snart 2 månader. Ska bli så otroligt skönt att inte behöva sköta detta nattetid mera. Nu ska vi hoppas att vi får sova, sova, sova.

Princessan är som sagt väldigt trött och svag så det blir nog att stanna hemma ännu ett tag fast viljan att återvända till skolan är stor. Den enda som inte är trött och slut är lillebror. Honom skall vi nog föra till dagis imorgon så att han får leka av sig lite.


1 kommentti: